Frokost menu

Islandsk kryddersild m. løg og kapers

Christiansø sild (Ruths kryddersild)

Marineret sild m. løg og kapers

Hjemmelavet karrysild m. æg

Lun stegt sild m. løg og kapers

Æg, rejer og ørredrogn m. mayo

Kartoffelmad m. bacon, løg og mayo

“Snapsemad” kartoffel, æg, bacon, benfri sild og mayo

Røget islandsk laks m. stuvet spinat

Røget ål m. lun røræg

Rødspættefilet m. remoulade

“Englekys” rødspætte m. rejer, ørredrogn, asparges, mayo

Hjemmelavet rullepølse m. sky og løg

Dyrlægens natmad m. sky og løg

Hjemmelavet hønsesalat m. asparges og bacon

Oksebryst m. peberrod

Skinke fra slagter Broe m. spejlæg

Roastbeef m. bløde løg

Tatar m. det hele

Pariserbøf m. det hele

Lun leverpostej m. bacon

Lun flæskesteg m. rødkål og surt

Mild ost eller brie på franskbrød

Gammelost m. sky på fedt

Gorgonzola m. det hele