Sankt Peder 1972Sankt Peder tegningSommerstemning

Sankt Peder 1972

Sådan så Værtshuset Sankt Peder ud ved åbningen i 1972. Hans Peter Dam står ved trappen med 2 fadøl i hånden.

Read More

Sankt Peder tegning

Read More

Sommerstemning

Vores udeservering er skøn om sommeren.

Read More

39 61 11 87 / 39 61 22 75

Historien

“Salig er den, hvis overtrædelser er forladt, hvis synd er skjult”. Det er et af de mange skriftsteder og kristelige opråb, som pryder Sankt Peders vægge. De omhyggelige broderier fra før århundredeskiftet, nørklet i timevis af dygtige piger, hænger hvor de altid har hængt. Alt ser i øvrigt ud, som da det blev til i 1972 da Mette og Hans Peter Dam overtog Hellerup Kul- og Kokslager, som havde til huse i disse lokaler. Tivolis to ledende arkitekter Simon Henningsen og Erik “Spjæt” Christensen fik til opgave at indrette lokalerne for en god frokost. Mogens Frohn Nielsen “Skipper” malede sit bud på Det Sixtinske Kapel på 1. sal. Frokosten på Sankt Peder blev hurtigt kendt for kvalitet og enkelhed – og ikke noget med salatblade og en masse pynt. Stedet blev hurtigt en succes, hvor forretningsfolk, håndværkere og menig mand og kvinde kunne få en god dansk frokost.

I dag drives Sankt Peder af Mette og Hans Peters søn Martin Dam samt førstemanden gennem mange år Thomas Flindt.

Sankt Peders idégrundlag er stadig det samme, med kvalitetsfrokost helt frem til kl. 21.00 hver dag (søndag dog til kl. 16.00). Køkkenet er tilstræbt enkelt og overvejende dansk. Om aftenen har vi også dagens lune middagsret samt dessert.

Sankt Peder er også meget benyttet til afholdelse af selskaber – alt fra vugge til grav. På 1. sal er der plads til 50 personer og “logen” har plads til 14 personer – eget fadølsanlæg og av-udstyr.

Udover at være frokost- og aftenrestaurant er Sankt Peder et gammeldags værtshus hvor levende musik skaber stemning hver torsdag fra kl. 19.00.

Historien

“Salig er den, hvis overtrædelser er forladt, hvis synd er skjult”. Det er et af de mange skriftsteder og kristelige opråb, som pryder Sankt Peders vægge. De omhyggelige broderier fra […]

Read More
Frokost menu

Islandsk kryddersild m. løg og kapers Christiansø sild (Ruths kryddersild) Marineret sild m. løg og kapers Hjemmelavet karrysild m. æg Lun stegt sild m. løg og kapers Æg, rejer og […]

Read More
Jule menu

BESTILLING KAN KUN SKE TELEFONISK PÅ 39 61 11 87 / 39 61 22 75 JULEMENU 2017 kr. 375,- pr.person Hjemmelavede karrysild Kryddersild m. løg og kapers Gravad laks med […]

Read More
Om Sankt Peder

Velkommen til Sankt Peder i Hellerup Sankt Peders idégrundlag er stadig det samme som ved starten i 1972. Køkkenet er tilstræbt enkelt og hjemmelavet med kvalitetsråvarer. Vores frokostmenu kan man […]

Read More