MENU 11.30 - 21.00
95,-
Sankt Peders hjemmelavede karrysild m. æble og æg
Herring in homemade curry dressing with eggs (house speciality)
95,-
95,-
Ruths kryddersild fra Christiansø m. rødløg og kapers
Ruth’s pickled herring from "Christiansø" with onions and capers
95,-
95,-
Lun stegt sild i lage m. rødløg og kapers
Fried herring in mild vinegar with onions and capers
95,-
130,-
Æg og rejer med ørredrogn og mayo
Egg with shrimps, mayo and trout roe
130,-
165,-
Røget ål m. lun røræg og purløg
Smoked eel with scrambled egg and chives
165,-
110,-
”Snapsemad” kartoffel, æg, bacon, benfri sild og mayo
”Snapsemad” potatoes, egg, bacon, herring and mayo
110,-
140,-
Pandestegt rødspættefilet m. remoulade
Pan-fried filet of plaice with pickled mayo
140,-
160,-
"Englekys" rødspættefilet m. rejer, ørredrogn, asparges, mayo
"Angelkiss" filet of plaice, shrimps, trout roe, asparagus, mayo
160,-
125,-
Røget Fanø laks m. stuvet spinat
Smoked salmon from Fanø with spinach stew
125,-
125,-
"Sol over Sankt Peder" Røget makrel, radiser, purløg, æggeblomme
"Sun over Sankt Peder" smoked mackerel, radishes, chives, egg yolk
125,-
125,-
”Den Fromme” avocado på ristet rugbrød, rejer og creme fraiche
”The Pious” Avocado on toasted rye bread with shimps and sour creme
125,-
100,-
Kartoffelmad m. bacon, løg, purløg og mayo
Potato with bacon, red onions, chives and mayo
100,-
100,-
Hjemmelavet hønsesalat (landkylling) m. bacon og asparges
Homemade chicken mayo-salad with bacon and asparagus on toast
100,-
140,-
Oksetatar med det hele
Steak tatare with egg yolk, pickles, horseradish and capers
140,-
165,-
Rørt Tatar a la sankt peder
Mixed tatare a la sankt peder
165,-
165,-
Pariserbøf Præstens(290gr)
Fried steak tartare with egg yolk, horseradish and capers
165,-
Alterdrengens (190gr)
145,-
110,-
Lun flæskesteg m. rødkål og agurkesalat
Warm roast pork with red cabbage and pickled cucumber
110,-
95,-
Roastbeef m. lune bløde løg (spejlæg +10,-)
Roastbeef with freshly fried onions (fried egg +10,-)
95,-
100,-
Lun leverpostej m. bacon og rødbeder og agurkesalat
Warm liver paste with bacon and pickled cucumber
100,-
100,-
Landskinke m. spejlæg, tomater og purløg
Ham with fried egg, tomatoes and chives
100,-
95,-
Dyrelægens natmad m. saltkød, rødløg og hjemmelavet sky
"Vet's Delight" liver paste with salt silverside, jelly stock and chives
95,-
100,-
Hjemmelavet rullepølse m. løg, sky og hjemmerørt sennep
Homemade spiced meat roll with jelly stock, onions and mustard
100,-
95,-
Økologisk Vesterhavsost fra Thiese på ristet rugbrød m. druer
Organic cheese from Thiese in north jutland on toasted rye bread and grapes
95,-
95,-
Gammelost på fedt m. sky, løg og mørk rum
Old cheese with jelly stock, onions and dark rum
95,-
95,-
Gorgonzola m. rødløg og æggeblomme
Gorgonzola with onions and egg yolk
95,-
Desserter:
Vi har altid hjemmelavet dessert- spørg tjeneren for dagens dessert fra 75,-
Forbehold for prisstigninger og udsolgte varer